DE VERBINDENDE FACTOR IN DE RUIMTE

van Veen
administratieve dienstverlening

 

Referenties

HOME

OVER MAARTEN (BAKEN)

DIENSTEN (ANKER)

DOELGROEPEN (VAART)

VISIE (STROMING)

TARIEVEN (KOOPMAN)

REFERENTIES (GOLFBREKERS)

CONTACT (VERBINDING)

“Hoe de stroming loopt en de wind waait verschilt per dag. Het is een soort dagkoers. Met de volgende diensten houd ik je het stuurwiel recht en vaar jij je eigen koers met hopelijk veel wind in de zeilen. Het zal niet zo’n vaart lopen (tegenwind, te weinig tijd, concurrentie etc.) denk je, maar het is goed om te weten waar mijn diensten uit bestaan en waar je uit kan kiezen/gebruik van kan maken.”

Referenties (golfbrekers)

 

Ik heb Maarten leren kennen als een oprechte en harde werker met veel werkervaring met het inrichten en bijhouden van administraties en sterk in de communicatie met collegae, klanten en derden. Verder is hij integer, accuraat en erg flexibel. Ook heeft hij 9 jaar als adviseur op fiscaal en financieel gebied veel voor ZZP klanten betekent. Momenteel gaat hij als mediator personen bij conflicten en scheidingen (financieel) ondersteunen.

Tenslotte heeft hij veel algemene automatiseringskennis en kennis van administratieve software in het bijzonder waaronder de programmatuur Exact Online, Exact Globe (Windows), Accountview, AFAS en Acumulus (SIEL). Ik kan hem dus van harte aanbevelen.

Kees van Ojik

Medewerker Secretariaat, ZZP-er

Maarten geeft kankerpatiëntenorganisaties (kpo’s) advies en verzorgt subsidieaanvragen in de brede zin van het woord. Ik ken Maarten als een deskundig administrateur en een integer en eerlijk mens. Daarom is het fijn werken met Maarten. Naast zijn werk voor kpo’s richt hij administraties in in Exact Online, verzorgt hij voor een aantal organisaties fiscale aangiften en is hij Moneybird-specialist.

Nick Buisman

Accountmanager, Peer Administratie

Ik ken Martin als een gedegen collega met een uitstekende kennis van zowel de installatiebranche, als van de financiele processen.
Martin is naast een plezierige collega ook iemand die zijn beloftes nakomt en daarom goed om afspraken mee te maken. Hij geeft niet op bij complexe vraagstukken. Kortom een aanrader voor iedereen!

Dick Marco

Functioneel Consultant, Arco Informatisering

Maarten heeft zich vol overgave 9 jaar lang ingezet om de financien van onze landelijke Werkgroep Cardiovasculaire centra Nederland (WCN) op orde te houden. De kracht van Maarten zit duidelijk in zijn verantwoordelijkheidsgevoel, zijn doelgerichtheid en zijn zelfstandigheid.
Dr Fabrice Martens

bestuurslid WCN, Vereniging WCN Utrecht

Golfbrekers

Contact

Wil je weten wat Van Veen Administratie voor jou kan betekenen?

Laat het mij weten!

(06) 248 76 082

Diensten

  • administratieve dienstverlening
  • online boekhouden
  • automatisering (Zenvoices, Basecone)
  • fiscale aangiften
  • advisering

Doelgroepen

  • starters
  • zzp-ers
  • mkb
  • particulieren
  • administratiekantoren

Aangifte IB 2023

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingformulier 2023? Ik help je daarmee graag verder.