DE KUNST IS DE JUISTE KOERS TE BEPALEN

van Veen
administratieve dienstverlening

 

Visie

 

HOME

OVER MAARTEN (BAKEN)

DIENSTEN (ANKER)

DOELGROEPEN (VAART)

VISIE (STROMING)

TARIEVEN (KOOPMAN)

REFERENTIES (GOLFBREKERS)

CONTACT (VERBINDING)

“Hoe de stroming loopt en de wind waait verschilt per dag. Het is een soort dagkoers. Met de volgende diensten houd ik je het stuurwiel recht en vaar jij je eigen koers met hopelijk veel wind in de zeilen. Het zal niet zo’n vaart lopen (tegenwind, te weinig tijd, concurrentie etc.) denk je, maar het is goed om te weten waar mijn diensten uit bestaan en waar je uit kan kiezen/gebruik van kan maken.”

Visie (stroming)

Tijdens de start of gedurende het voeren van je onderneming heb je soms richtpunten en oriëntatie punten nodig om verder te varen en de juiste koers te varen ofwel te verleggen. Sparren over wat wel en niet te doen, naast bekijken van de toekomstige kansen en bedreigingen van jouw business. Ik kijk en denk graag met je mee daar waar het kan en nodig is. Soms ben je zo gefocust op je onderneming (ook goed) dat je weer vergeten bent wat ooit je uitgangspunten waren om te ondernemen of met welke skills je bepaalde specifieke doelen wilt bereiken. Inzicht daarin of verkrijgen kan enorm helpen om bepaalde vraagstukken op te lossen! Samen sparren of financiële zaken maar ook over investeringen en wat wel en niet te doen tijd overeenkomstig is soms relevant en noodzakelijk. Maar ook over overgang eenmanszaak naar bijvoorbeeld BV, mensen in dienst nemen of diensten uitbreiden vergt overleg en tact.

Een goede advies is een schot voor de boeg en je kan dan vooruit kijken en hebt een visie. Met je automatisering maar ook met interne vraagstukken. Vragen over wel/niet investeren of extra personeel wel/niet aantrekken (samenwerken) of zaken uitbesteden naast financiële vraagstukken bespreek ik graag met je. Mijn klanten heb ik al vanaf 2009 en vormen een baken van rust voor deze ondernemers. Van kapsalon, therapeut tot fotograaf of automatiseerder. Ik heb ze in mijn portfolio die ik graag met vooruitstrevende blik en handelwijze wil uitbreiden.

Je kan mij ook laten inhuren voor ZZP opdrachten om bijvoorbeeld een automatiseringsslag in de boekhouding te maken of om boekhoudkundige achterstanden in te halen c.q. bij te houden. Door jouw baken te zijn vaart de jouw boot in de juist vaargeul en vind het haar weg op de woelige ondernemers zee. Verder kijk ik graag met u mee of de AO (administratieve Organisatie) op orde is voor (digitale) accountantscontrole en/of bevoegdheden afdoende zijn gescheiden en geborgd in jouw administratie.

Stroming

Contact

Wil je weten wat Van Veen Administratie voor jou kan betekenen?

Laat het mij weten!

(06) 248 76 082

Diensten

  • administratieve dienstverlening
  • online boekhouden
  • automatisering (Zenvoices, Basecone)
  • fiscale aangiften
  • advisering

Doelgroepen

  • starters
  • zzp-ers
  • mkb
  • particulieren
  • administratiekantoren

Aangifte IB 2023

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingformulier 2023? Ik help je daarmee graag verder.