EEN BAKEN VAN RUST AAN BOORD

van Veen
administratieve dienstverlening

 

Over Maarten

HOME
OVER MAARTEN (BAKEN)
DIENSTEN (ANKER)
DOELGROEPEN (VAART)
VISIE (STROMING)
TARIEVEN (KOOPMAN)
REFERENTIES (GOLFBREKERS)
CONTACT (VERBINDING)

“Hoe de stroming loopt en de wind waait verschilt per dag. Het is een soort dagkoers. Met de volgende diensten houd ik je het stuurwiel recht en vaar jij je eigen koers met hopelijk veel wind in de zeilen. Het zal niet zo’n vaart lopen (tegenwind, te weinig tijd, concurrentie etc.) denk je, maar het is goed om te weten waar mijn diensten uit bestaan en waar je uit kan kiezen/gebruik van kan maken.”

Over Maarten (Baken)

 

Ik hijs voor jouw de zeilen de mast in en vaar aan de wind mee zodat jij je kunt focussen en oriënteren op je eigen business en het genereren van omzet! Soms kan je beter zaken uitbesteden dan zelf blijven doen. Je eigen business vereist al vaak tijd en energie genoeg. Met die extra verdiensten kan je dan een deel van je organisatietaken uitbesteden waar jezelf niet zo blij van wordt. De boekhouding, belastingen en salarisadministratie is zo’n voorbeeld. Maar ook pensioenbeheer en verzekeringen. Zaken waar je geen tijd voor hebt maar wel (goed) geregeld moeten worden. En dat geldt ook voor optimalisatie van je administratie (bankkoppelingen, scan- en herken e.d.).

Kom een keer vrijblijvend met mij praten. Naast automatiseringsadviezen kan ik ook wat taken van je overnemen (ontzorgen). Als we de juiste klik hebben en focus denk ik graag met je mee in de loop van je ondernemerstijd. Sparren is soms ook essentieel. Ik ga altijd voor langdurige relaties. De meeste klanten heb ik dan ook al vanaf 2009.

Tot ziens en kom gerust een langs voor een vrijblijvend gesprek op mijn of jouw locatie zie daarvoor het menu “Contact”. “Hijs de zeilen en trossen los” zou ik zeggen en een goede vaart voor jouw bedrijf in 2024 toegewenst.

Naast ZZP-werk, heeft Maarten van Veen (56 jaar) in diverse jaren kortstondige opdrachten (2 maanden tot 1 jaar) verricht voor diverse bedrijven en administratiekantoren. Ik ben momenteel een vijftiger en heb 1 dochter die gaat studeren. Verder heb ik grotendeels in Veenendaal gewoond maar kom ik uit Maartensdijk. De Utrechtse Heuvelrug ken ik goed maar ook de (Gelderse) Vallei en Eem streek dus.

Maar het bloed kruipt soms ook waar het niet heen wilt gaan. Door mijn ondernemerseigenschappen en skills wil ik toch graag, onafhankelijk en zelfstandig, bedrijven verder helpen of ondersteunen op boekhoudkundig en andere terreinen. In mijn CV ziet u een hoeveelheid aan opgebouwde ervaringen bij bedrijven. Verder heb ik veel ervaring met de boekhoudsoftware van Twinfield, Exact Online, Snelstart, Accountview, Moneybird en E-Boekhouden. Het pakket AFAS Profit ben ik aan het leren als extra pakket in de toekomst.

Baken

Contact

Wil je weten wat Van Veen Administratie voor jou kan betekenen?

Laat het mij weten!

(06) 248 76 082

Diensten

  • administratieve dienstverlening
  • online boekhouden
  • automatisering (Zenvoices, Basecone)
  • fiscale aangiften
  • advisering

Doelgroepen

  • starters
  • zzp-ers
  • mkb
  • particulieren
  • administratiekantoren

Aangifte IB 2023

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingformulier 2023? Ik help je daarmee graag verder.